Feyenoord – Sparta Rotterdam derde Kameraadjeswedstrijd

Feyenoord – Sparta Rotterdam derde Kameraadjeswedstrijd

Ben jij lid van de Kameraadjes? En is het je niet gelukt om een kaartje te bemachtigen voor de eerste twee Kameraadjeswedstijden dit seizoen? Dan is 24 maart jouw kans om gratis naar een wedstrijd van Feyenoord te gaan: de benefietwedstrijd tegen stadsgenoot Sparta Rotterdam!

Leden van de leukste juniorclub van Nederland, de Kameraadjes, mogen elk seizoen één vooraf geselecteerde thuiswedstrijd gratis bijwonen. De eerste Kameraadjeswedstrijd dit seizoen was op 27 september. Toen nam Feyenoord het in De Kuip op tegen PEC Zwolle. Het was één groot feest, met een maximum aantal Kameraadjes op de tribune én een 2-0 overwinning voor Giovanni van Bronckhorst en zijn mannen. Op zondag 31 januari 2016 staat de tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen op het programma als Feyenoord het om half drie opneemt tegen ADO Den Haag. Ook deze Kameraadjeswedstrijd is weer volledig uitverkocht.

Door dit grote succes heeft Feyenoord besloten om een derde wedstrijd tot Kameraadjeswedstrijd te benoemen. En wel de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam op donderdag 24 maart. De Rotterdamse derby is een benefietwedstrijd. Dat betekent dat er met de wedstrijd geld wordt ingezameld voor het goede doel, in dit geval de Hartstichting. Aftrap van de wedstrijd in De Kuip is om 20:00.

Informatie over de kaartverkoop van deze Kameraadjeswedstrijd volgt nog, dus hou je email goed in de gaten en claim jouw gratis kaartje voor Feyenoord – Sparta Rotterdam!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!