Fanshop Outlet ook in voorjaarsvakantie geopend

Fanshop Outlet ook in voorjaarsvakantie geopend

Sinds Kenneth Vermeer en Renato Tapia de Feyenoord Fanshop Outlet twee weken geleden openden, hebben al veel mensen de tijdelijke clubwinkel aan de Goudsesingel bezocht. Ook tijdens de voorjaarsvakantie van deze week is de Fanshop Outlet geopend.

In de Fanshop Outlet is een groot aantal clubartikelen tegen sterk gereduceerde prijzen te koop. Zo krijgen koopjesjagers tot wel zeventig procent korting op onder meer de adidas-collectie van het seizoen 2014-2015, sweaters, T-shirts, fansjaals en huishoudelijke artikelen.

Openingstijden
De Feyenoord Fanshop Outlet is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De nieuwe clubwinkel blijft op zon- en maandagen gesloten. De Feyenoord Fanshop Outlet is een tijdelijke winkel. Supporters kunnen er alleen in februari, maart en april 2016 terecht voor sterk afgeprijsde clubartikelen.

De Fanshop Outlet is gevestigd aan de Goudsesingel 64 in het centrum van Rotterdam, op enkele minuten loopafstand van metrostation en tramhalte Oostplein. De exacte locatie van de Outlet vind je via Google Maps.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!