Extra tijden beschikbaar voor Gras Experience

Extra tijden beschikbaar voor Gras Experience

Wegens grote belangstelling zijn er extra tijden beschikbaar om op zondag 6 juli aanstaande de exclusieve Gras Experience te bezoeken. Die dag krijgen Feyenoords trouwe supporters de kans om een stukje van de heilige grasmat van De Kuip mee naar huis te nemen. Tussen 11.00 uur ’s ochtends en 15.00 uur ’s middags kunnen supporters verdeeld over tien mogelijke tijden alles te weten komen over het beste veld van Nederland.

De grasmat van De Kuip, in april nog verkozen tot beste veld van Nederland, wordt tijdens deze zomerstop vervangen. Voordat het zover is, biedt Feyenoord haar trouwe supporters de kans om aanwezig te zijn bij een exclusieve ‘Gras Experience’. Ben jij benieuwd naar de ingrediënten achter het succes van het beste veld van Nederland en wil jij een stukje van het heilige gras mee naar huis nemen? Bestel dan nu je kaarten, want ook voor de nieuwe tijden geldt, vol = vol!

Kaarten kosten 30 euro per stuk en zijn hier te bestellen.

Voorafgaand aan de ‘Gras Experience’ geniet je van een drankje en bewonder je in het Feyenoord Museum de gewonnen schaal voor beste veld van Nederland. Een bezoek aan het schitterende veld – via de magische spelerstunnel – mag  uiteraard niet ontbreken. Op het veld volgt een ontmoeting met grasmeester Erwin Beltman. Samen met zijn team, dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse onderhoud, vertelt hij alles over hun werkzaamheden en geeft hij de beste tips voor het verzorgen van gras. Die kunnen goed van pas komen als je na afloop een stukje van de heilige grasmat mee naar huis krijgt. Bovendien kun je met je stukje gras meedingen naar de prijs van ‘Grasmeester van het jaar’. Meer informatie hierover volgt op de dag zelf.

Korting voor Legioen-leden en Kameraadjes
Feyenoord biedt leden van Het Legioen en Juniorclub Kameraadjes een exclusieve korting van 5 euro. Zijn kunnen gebruik maken van de unieke kortingscode die per mail is verstuurd en betalen slechts 25 euro.

Luncharrangement
Bezoekers van de Gras Experience krijgen tevens de kans om hun middag compleet te maken met een uitgebreide lunch in De Kuip Eten en Drinken, dat speciaal voor deze dag een luncharrangement aanbiedt. De prijs van de lunch is 15 euro per persoon, waarbij kinderen tot en met 12 jaar een kindermenu met verrassing krijgen.

Gratis voetbal
Afgelopen woensdag is de tweede Feyenoord Fanshop Stadion geopend. Ben je hier nog niet geweest? Bezoekers van de ‘Gras Experience’ krijgen op 6 juli en bij besteding van minimaal 50 euro een gratis voetbal cadeau!

Kijk voor informatie en de kaartverkoop op www.feyenoord.nl/heiliggras.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!