Eerste Kameraadjeswedstrijd van het seizoen een groot succes!

Eerste Kameraadjeswedstrijd van het seizoen een groot succes!

Het was afgelopen zondag een groot feest rondom De Kuip tijdens de eerste Kameraadjeswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Het weer was fantastisch en de leden van de leukste juniorenclub van Nederland waren getuige van de mooie overwinning van Feyenoord op FC Twente.

De leden van de juniorenclub konden op zondag voorafgaand aan de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente voor de eerste keer tijdens dit nieuwe seizoen gebruik maken van één van de voorrechten dat hun lidmaatschap biedt: gratis een geselecteerde thuiswedsrijd bezoeken. De Kuip was mede door de aanwezigheid van duizenden uitzinnige Kameraadjes stijf uitverkocht. 

Voor de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente was het al gezellig druk rondom en in De Kuip. Er was genoeg te beleven voor de Kameraadjes: zo was er een springkussen opgeblazen, kon er gemeten worden hoe hard je kan schieten, kon je plaatsnemen op de elftalfoto en kon je natuurlijk ook met Coentje op de foto. Maar het hoogtepunt was natuurlijk de wedstrijd zelf. Door doelpunten van Toornstra en Jørgensen wonnen de mannen van Giovanni van Bronckhorst met 2-0 van de ploeg uit Enschede en was het Kameraadjesfeest compleet! 

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!