Dylano Huibers winnaar prijsvraag april 2017!

Dylano Huibers winnaar prijsvraag april 2017!

Elke maand kunnen jullie als Kameraadjes meedoen aan een prijsvraag om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Vorige maand ging de vraag over onze keeper Brad Jones en de prijsvraag werd goed beantwoord door… Dylano Huibers! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Feyenoord is goed op dreef in de competitie en dat is te zien aan alle topresultaten. We staan vanaf de allereerste wedstrijd bovenaan, dat zijn al 32 speelrondes! Het kampioenschap komt voor iedereen steeds dichterbij. De supporters, maar natuurlijk vooral de spelers leven toe naar de kampioenswedstrijd van komende zondag tegen Excelsior. Eén van die mannen uit het team van Giovanni van Bronckhorst is Brad Jones. Coentje’s prijsvraag van de maand april ging over deze keeper: Bij welke Nederlandse club speelde Brad Jones nog meer? Het juiste antwoord is… NEC! Dylano Huibers was één van de Kameraadjes die het goede antwoord instuurde. Jij wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Wil jij ook kans maken op een leuke Feyenoord-prijs? Doe dan mee met de nieuwe prijsvraag via deze link! Deze maand gaat de prijsvraag over het slot van de competitie. Speel jij ook mee? Wie weet ben jij dan de winnaar!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!