Doe mee met de TIFO Rotterdam Kameraadjesactie!

Doe mee met de TIFO Rotterdam Kameraadjesactie!

Op zondag 10 november staat de jaarlijkse Kameraadjesactie van TIFO Rotterdam weer op het programma! TIFO Rotterdam ken je waarschijnlijk wel van alle prachtige spandoeken en vlaggen die bij thuiswedstrijden van Feyenoord in De Kuip te zien zijn. Na het succes van de voorgaande jaren, waarin kinderen onder andere hun eigen vlag konden schilderen, kunnen Kameraadjes dit jaar hun eigen Feyenoord-shirt ontwerpen!

Het traditionele rood-witte shirt, een groen uitshirt of toch liever blauw of een andere kleur? Kameraadjes die een mooi ontwerp voor een Feyenoord-shirt hebben, kunnen hun ontwerp mailen naar tifo.rotterdam@gmail.com. Doe dat samen met je Kameraadjesnummer (alleen Kameraadjes kunnen meedoen), je naam en je leeftijd. De deadline is 20 oktober. TIFO selecteert de mooiste ontwerpen en die Kameraadjes worden uitgenodigd om hun eigen shirt te komen verven in De Kuip. Dit zal op een zaterdag plaatsvinden. Op zondag 10 november bij de wedstrijd Feyenoord – AZ mogen de Kameraadjes hun shirt aan Het Legioen laten zien! Doe je mee?

Download hier een handig voorbeeld van een shirt!

Let op: in de eerder verstuurde Kameraadjes nieuwsbrief werd vermeld dat de shirts op de dag van de wedstrijd beschilderd zouden worden. Dit is onjuist, het verven van de shirts zal gebeuren op een zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!