Doe mee met de TIFO Rotterdam Kameraadjes-actie!

Doe mee met de TIFO Rotterdam Kameraadjes-actie!

Lijkt het jou tof om in een volle Kuip je zelf ontworpen Feyenoord-sjaal en Feyenoord-pet te laten zien aan alle Feyenoord-supporters? Dan is dit je kans!

TIFO Rotterdam (dat is de groep die al die mooie spandoeken en vlaggen maakt die je bij wedstrijden in De Kuip ziet en die onderdeel is van de Feyenoord Supportersvereniging) houdt ook dit jaar weer een speciale actie voor Kameraadjes. De Kameraadjes met de mooiste sjaals en petten mogen deze voor de wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles (zondag 19 april) laten zien aan alle Feyenoord-fans. Cool toch?

Wat moet je doen?

Download eerst hier de basis voor je ontwerp! Klik hier voor de pet en klik hier voor de sjaal

Teken of knutsel daarna samen met je vader, moeder, broertje of zusje een geweldige Feyenoord-pet en Feyenoord-sjaal en stuur deze vóór 31 maart naar tifo.rotterdam@gmail.com. Vermeld hierbij je relatienummer (beginnend met 02), naam en leeftijd. 

TIFO Rotterdam selecteert uit alle inzendingen de twaalf mooiste ontwerpen. Misschien word jij wel uitgenodigd om je eigen sjaal en pet écht te maken. Dit vindt waarschijnlijk plaats op zaterdag 11 april. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles mag jij dan samen met elf andere Kameraadjes je pet en sjaal laten zien aan een Kuip vol Feyenoord-supporters. Dat wil je toch niet missen?

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!