Doe mee aan het Kameraadjes FIFA-toernooi!

Doe mee aan het Kameraadjes FIFA-toernooi!

Ben jij een ster in FIFA en wil jij graag je skills laten zien aan andere Kameraadjes? Op 9 november heb jij hiervoor de kans tijdens het Kameraadjes FIFA toernooi. Om aan dit toernooi deel te nemen, kunnen jullie je inschrijven door op de onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen. Schrijf je snel in, voordat de inschrijfperiode voorbij is!

Op woensdag 9 november organiseert Feyenoord het Kameraadjes FIFA toernooi voor alle Kameraadjes tussen de 8 en 11 jaar. Voor de leden van de leukste juniorenclub van Nederland begint dit evenement om 13:00 en eindigt het om 18:00. Samen met een ander Kameraadje speel je een 2 tegen 2 FIFA 17 toernooi op de PlayStation 4, waarbij iedere deelnemer speelt met Feyenoord. Als jij en je teamgenoot het toernooi winnen, maken jullie kans op een aantal bijzondere prijzen. Denk hierbij aan: wedstrijdkaarten, een gesigneerde Feyenoord-voetbal of misschien speel jij de finale wel tegen één van je helden!

De aanmeldperiode loopt van 17 tot 24 oktober. Schrijf je dus snel in, want de inschrijfperiode is bijna voorbij! Deelname aan dit toernooi is gratis.

Voor inschrijving klik op de onderstaande link en vul het formulier in.

https://kameraadjes.feyenoord.nl/kameraadjes-fifa-toernooi

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!