Dion Eggink winnaar prijsvraag februari 2017!

Dion Eggink winnaar prijsvraag februari 2017!

Elke maand kunnen jullie als Kameraadjes meedoen aan een prijsvraag om zo kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Vorige maand een vraag over de KNVB-beker en deze werd goed beantwoord door… Dion Eggink! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Feyenoord staat bovenaan in de Eredivisie! Zij zijn daarom volop in de race om de landstitel van Nederland te veroveren. Het kan daarom zomaar eens gebeuren dat de Rotterdammers voor het tweede jaar op rij een prijs weten te winnen. Een dubbele prijs zit er helaas niet in, want Vitesse was dit jaar te sterk voor ons in de beker. Vorig seizoen werd er in de bekerfinale nog afgerekend met FC Utrecht en dat betekende feest in De Kuip en op de Coolsingel, want Feyenoord was toen de winnaar! De prijsvraag van februari ging over dat KNVB-beker seizoen.

In de kwartfinale vorig seizoen werd Roda JC in een uitwedstrijd verslagen. Coentje’s vraag was dan ook: Wat was de uitslag en wie scoorde(n) er? Het juiste antwoord is: 0-1 met het kopdoelpunt van Eric Botteghin! Dion Eggink was één van de Kameraadjes die het goede antwoord in stuurde. Jij wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Wil jij ook kans maken op een leuke Feyenoord-prijs? Doe dan mee met de nieuwe prijsvraag via deze link! Deze maand gaat de prijsvraag over de sterke verdediging van de Rotterdammers. Speel jij ook mee? Wie weet ben jij dan de winnaar!

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!