De herfstvakantie vier je met een Kids Tour in De Kuip!

De herfstvakantie vier je met een Kids Tour in De Kuip!

De dagen worden weer kouder en korter: de herfst is begonnen. Niet per se leuk, met zo’n dikke sjaal naar school, maar gelukkig heeft dit jaargetij ook een leuke kant. Namelijk de herfstVAKANTIE! En waar kan je die nou beter vieren dan in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip! Daarom heeft Feyenoord een speciale Kids Tour.

Stap in de schoenen van Dirk Kuyt

Zo sta je tijdens je herfstvakantie zomaar in de schoenen van bijvoorbeeld Dirk Kuyt, als je via de spelerstunnel het veel bekroonde veld van De Kuip betreedt. Waan je even de trainer van Feyenoord, als je de plek van Giovanni van Bronckhorst inneemt in de dugout langs het veld of speel even voor journalist en neem plaats in de zaal waar de persconferenties worden gegeven.

Interactief 

Kortom: de Kids Tour brengt je, samen met een enthousiaste gids, in 90 minuten langs plekken die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor de spelers en de trainers. De Kids Tour is naast leerzaam ook nog eens interactief. Alle kinderen ontvangen een neklint, pen en speurboekje met daarin leuke vragen over De Kuip. De antwoorden op die vragen kan je terugvinden tijdens de rondleiding, als je goed oplet althans!

Kameraadjes gaan gratis

Ben jij zes jaar of ouder en ben je lid van Juniorclub De Kameraadjes? Dan heb jij recht om eenmaal helemaal gratis de Kids Tour te volgen! Grijp die kans en vraag je vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen en vader en moeder om in de herfstvakantie mee te gaan naar De Kuip, voor een dag die je niet snel zal vergeten! Meer informatie over de Kids Tour en over het bestellen van kaarten vind je via deze link.

 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!