Daley Mintjes winnaar 'Voorspel de Uitslag'

Daley Mintjes winnaar 'Voorspel de Uitslag'

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs! Afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en de uitslag werd goed voorspeld door… Daley Mintjes! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Het was een moeilijke wedstrijd voor de Rotterdammers tegen de nummer vier van de Eredivisie. Maar in De Kuip winnen we altijd, ook tegen FC Utrecht. De einduitslag van de wedstrijd werd 2-0 en dat betekent dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst bovenaan de ranglijst blijft staan. De voorsprong op concurrent en rivaal Ajax is nog steeds één punt en dat maakte het weer een heerlijke voetbalmiddag voor alle Feyenoorders. Dubbel feest is het voor Daley Mintjes. Hij voorspelde de uitslag van de wedstrijd tegen FC Utrecht goed en wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Ben jij dit keer niet de winnaar? Niet getreurd! Voorspel nu via deze link de uitslag van de volgende wedstrijd: het belangrijke duel tegen Vitesse op zondag 23 april om 14:30 uur in Arnhem. Wie weet ben jij dan de winnaar!

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!