Bezoekersinformatie Kameraadjes Voetbalfeest

Bezoekersinformatie Kameraadjes Voetbalfeest

De Kuip is zondag toneel van de vierde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest. Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur is er in en rondom het stadion van alles te beleven voor de leden van de Feyenoord Juniorclub. Ben je er zondag ook bij? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie over het uitverkochte feest in De Kuip.

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de Feyenoord-spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten, waaronder Broederliefde en Ronnie Flex!

Tijdschema
11:00 uur Start Kameraadjes Voetbalfeest 2018
15:00 uur Start binnenprogramma met de optredens
16:00 uur Einde binnenprogramma
17:00 uur Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2018

Zomertijd
Let op: in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 maart gaat de zomertijd in. Dit betekent dat de klok een uur vooruit gaat. Houd hier rekening mee, zodat je niets mist van het Voetbalfeest!

Print je toegangsbewijs
Zorg ervoor dat je jouw kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest uitgeprint meeneemt naar De Kuip en hierbij de oorspronkelijke grootte van het e-ticket in stand houdt (niet verkleinen). Print meerdere e-tickets los van elkaar uit (niet dubbelzijdig!). Het is niet mogelijk om e-tickets vanaf een mobiel toestel te laten scannen. Het e-ticket biedt slechts één keer toegang en dient te worden aangeboden bij de ingang.

Toegangspoorten
De ingang van het Kameraadjes Voetbalfeest bevindt zich bij de poorten 34 t/m 52 (let op: de ingang is aan de Olympiazijde, dus een andere zijde dan de voorgaande edities).

Gratis reizen met de RET
Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar kunnen zondag gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Parkeren
Bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest kunnen gratis parkeren op parkeerplaatsen P2, P3, P4 en P6 van De Kuip. Op parkeerplaats P2 is deels afgezet voor mindervaliden: op vertoon van je kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest en je invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren.

Betaalmogelijkheden
Bij thuiswedstrijden van Feyenoord wordt normaal gesproken betaald met munten. Dit zal bij het Kameraadjes Voetbalfeest niet het geval zijn. Het is daarom van belang om voldoende contant geld mee te nemen, aangezien er weinig mogelijkheden zijn om te pinnen.

Korting in Feyenoord Fanshops
De Feyenoord Fanshop biedt Kameraadjes zondag op vertoon van hun Kameraadjespas 20% korting op reguliere artikelen en 10% extra korting op sale artikelen. Daarnaast kunnen Kameraadjes ook profiteren van de ‘Actie van de dag’; alle Feyenoord ballen zijn voor € 10,- per stuk verkrijgbaar. De korting is alléén zondag 25 maart geldig in de Feyenoord Fanshops bij De Kuip en de stands op het terrein. Zorg dat je er op tijd bij bent, want OP=OP!

Alle informatie
Meer informatie en details over het programma vind je op www.feyenoord.nl/voetbalfeest. Supporters met een kaartje worden bovendien persoonlijk via e-mail geinformeerd.

Feyenoord wenst alle bezoekers alvast een spetterend Voetbalfeest toe!

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!