Bestel nu het Feyenoord Voorleesboek!

Bestel nu het Feyenoord Voorleesboek!

(Voor)lezen is belangrijk. Als je veel leest of als er veel aan je voorgelezen wordt, doe je het later beter op school, zo is gebleken uit een onderzoek. Omdat (voor)lezen zo belangrijk is, vinden van 21 tot en met 31 januari weer de Nationale Voorleesdagen plaats op alle basisscholen in Nederland.

Ook Feyenoord vindt (voor)lezen belangrijk. Daarom is er een speciaal Feyenoord Voorleesboek gemaakt. Het Feyenoord Voorleesboek is geschikt voor kinderen die in groep 3 en 4 zitten. Kinderen uit groep 5 en 6 kunnen het boek zelf lezen. Het Feyenoord Voorleesboek bestaat uit drie korte verhalen en heeft Konijn, Aap en Buffel als hoofdpersonen.

Korting voor Kameraadjes

Dit boek wordt gebruikt tijdens de Nationale Voorleesdagen, maar Kameraadjes kunnen het Feyenoord Voorleesboek ook zelf aanschaffen, met korting! In plaats van € 7,99 betalen Kameraadjes slechts € 5,-. Leden van de Juniorclub ontvangen een e-mail waarin staat hoe ze het boek met korting kunnen bestellen. 

Wil jij ook het Feyenoord Voorleesboek bestellen? Dit kan via de webshop of een van de Feyenoord Fanshops. Let op: de actieperiode loopt van 21 tot en met 31 januari, dus wees er snel bij!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!