Bekijk de samenvatting en foto's van Zorya Luhansk - Feyenoord

Het is Feyenoord niet gelukt om met drie punten uit Oekraïne te vertrekken. In Odessa werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Zorya Luhansk. Onze mannen staan nu op een gedeelde eerste plek in Groep A van de Europa League.

Feyenoord begon uitstekend aan de wedstrijd en scoorde direct uit de eerste kans die het kreeg. Na een prima aanval was het uiteindelijk Nicolai Jørgensen die mooi binnenkopte na een voorzet van Dirk Kuyt. De hele eerste helft was de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de betere ploeg en kwam het niet in de problemen. Dit veranderde een paar  minuten voor rust toen Eric Botteghin in één minuut tijd twee gele kaarten kreeg en van het veld werd gestuurd. Zorya kreeg bovendien een penalty en kwam op gelijke hoogte.

Met tien man hield Feyenoord knap stand na rust en was het zelfs de betere ploeg. Onze mannen speelden sterk en namen nog bijna drie punten mee. Helaas gebeurde dit niet. Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Zorya Luhansk en Feyenoord nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!