Bekijk de samenvatting en foto's van Go Ahead Eagles - Feyenoord

Helaas Kameraadjes, Feyenoord is tegen de eerste nederlaag in de Eredivisie aangelopen. In de Adelaarshorst was Go Ahead Eagles met 1-0 te sterk. Doordat concurrent Ajax ook punten verspeelde staan onze mannen nog wel eerste in de competitie.

Waar Feyenoord de laatste weken goed voetbalde en het elke wedstrijd veel kansen kreeg, daar gebeurde gister in Deventer het tegenovergestelde. In de eerste minuut hadden de mannen van Giovanni van Bronckhorst op voorsprong moeten komen, maar dit gebeurde helaas niet. In het vervolg van de wedstrijd speelde Feyenoord te slordig en te slap om het Go Ahead Eagles lastig te maken. Na de 1-0 achterstand speelden onze mannen eigenlijk een verloren wedstrijd.

In de tweede helft werd er nog aanvallend gewisseld aan Rotterdamse kant, maar grote kansen kwamen er niet. De Eagles hielden makkelijk stand en kwamen geen moment in de problemen. Door de nederlaag gaan onze mannen met een ontevreden gevoel de aankomende interlandperiode in. Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord nog een keer terugzien? Bekijk dan onderstaande video: 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!