Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Vitesse

Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Vitesse

Super! Feyenoord heeft de laatste wedstrijd van 2016 winnend afgesloten. In de eigen Kuip werd Vitesse met 3-1 verslagen en daardoor werd de eerste seizoenshelft op een mooie manier afgesloten door onze mannen.

Feyenoord was de laatste wedstrijden al in vorm en liet dat ook tegen de ploeg uit Arnhem zien. Toch maakte Vitesse het onze mannen in de eerste helft nog lastig. Eljero Elia zette Feyenoord snel op voorsprong, maar de ploeg van trainer Henk Fraser kwam niet veel later op gelijke hoogte. Feyenoord ging daarna in een hoger tempo spelen en kwam vlak voor rust weer op voorsprong via Steven Berghuis.

In de tweede helft bleef Feyenoord sterker dan Vitesse en uiteindelijk was het Steven Berghuis die met zijn tweede doelpunt van de avond de wedstrijd definitief besliste. Feyenoord boekte zo een mooie overwinning op Vitesse en het elftal van Giovanni van Bronckhorst gaat als winterkampioen de feestdagen in. Door het gelijke spel tussen Ajax en PSV is het gat met de concurrentie zelfs nog iets groter geworden. Een fantastische afsluiting van een geweldige eerste seizoenshelft voor onze mannen.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!