Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Sparta Rotterdam

Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Sparta Rotterdam

Wow! Feyenoord heeft stadsgenoot Sparta gistermiddag een enorm pak slaag gegeven in de Rotterdamse derby. De Kasteelheren kwamen met vertrouwen naar De Kuip, maar vertrokken met een 6-1 nederlaag richting Rotterdam-West.

Vanaf minuut één zagen we zondagmiddag een Feyenoord zoals we dat graag willen zien. Een elftal dat fel en gretig was en de tegenstander geen moment in de wedstrijd liet komen. Tonny Vilhena zette onze mannen op het juiste spoor door met een prachtig afstandschot de score te openen. Vlak voor rust besliste Jens Toornstra de wedstrijd door de bal van ruim 20 meter in de kruising te schieten, een wereldgoal!

Na de rust maakte Nicolai Jørgensen de 3-0, na een mooie aanval, en was de spits ook de maker van de 4-0. Die tussenstand gaf Giovanni van Bronckhorst de kans om wat spelers rust te geven in aanloop naar die Europa League-kraker van aanstaande donderdag tegen Fenerbahce. Nadat Eric Botteghin de 5-0 had binnengekopt en Sparta de eretreffer mocht maken, zorgde Eljero Elia uiteindelijk voor een mooi slot. Zo werd het voor alle Kameraadjes een fantastische middag in De Kuip.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video: 

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!