Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - sc Heerenveen

Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - sc Heerenveen

Zonde! Feyenoord heeft voor de tweede keer dit seizoen gelijk gespeeld in de eigen Kuip. sc Heerenveen snoepte onze mannen gistermiddag twee punten af en vertrok met een 2-2 gelijkspel uit Rotterdam-Zuid.

Na de Klassieker van vorige week was Feyenoord - sc Heerenveen de volgende topper in de Eredivisie en dat was ook te zien op het veld. In een zeer leuke wedstrijd kwamen de Friezen al vroeg op voorsprong. De mannen van Giovanni van Bronckhorst waren even van slag, maar ze kwamen in het vervolg van de eerste helft erg sterk terug. Nicolai Jørgensen maakte de gelijkmaker na een goede aanval en met zijn eerste doelpunt voor Feyenoord 1 zorgde Rick Karsdorp voor de voorsprong voor onze mannen.

Na de pauze had Feyenoord de wedstrijd onder controle en leek er niks aan de hand. Onze rood-witte brigade vergat uiteindelijk de 3-1 te maken en kreeg uit het niets de fraaie 2-2 tegen. In het laatste half uur ging probeerden beide elftallen nog de winnende goal te maken, maar gescoord werd er niet meer. Een teleurstellend resultaat, maar onze mannen staan gelukkig nog steeds bovenaan in de Eredivisie.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:  

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!