Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - PEC Zwolle

Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - PEC Zwolle

Yes, Feyenoord weet gelukkig weer wat winnen is. Na vier wedstrijden op rij zonder overwinning, kon er gister weer gejuichd worden in het mooiste stadion van Nederland. PEC Zwolle werd in De Kuip met 3-0 verslagen en daardoor blijven onze mannen koploper in de Eredivisie.

Vanwege de prachtige sfeeractie voor Tonny Vilhena was de sfeer uitstekend op de tribunes. Helaas werden alle Kameraadjes niet verwend met goed voetbal. De Zwollenaren kwamen naar De Kuip om alleen maar te verdedigen en op die manier maakten ze het Feyenoord in de eerste helft lastig. De mannen van Giovanni van Bronckhorst speelden in een te laag tempo om het PEC Zwolle echt moeilijk te maken, maar gelukkig is daar altijd nog Dirk Kuyt. Uit het niets kopte onze aanvoerder schitterend binnen en zorgde daarmee voor een grote opluchting op de tribunes: 1-0.

In de tweede helft was Feyenoord ook de betere ploeg, maar vergat het de wedstrijd te beslissen. PEC Zwolle probeerde het wel, maar kwam telkens de sterke defensie van Feyenoord tegen. Het bleef langs spannend, maar uiteindelijk waren het Karim El Ahmadi en Jens Toornstra die met twee schitterende afstandschoten voor een mooi slot zorgden. Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video: 

 

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!