Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Fenerbahce

Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Fenerbahce

Helaas Kameraadjes, het is Feyenoord niet gelukt om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. In de eigen Kuip verloren onze mannen met 0-1 van Fenerbahce en daardoor gaat de Turkse topclub samen met Manchester United naar de volgende ronde.

De opdracht voor de wedstrijd was duidelijk: de brigade van Giovanni van Bronckhorst moest winnen met twee doelpunten verschil om ook na de winterstop actief te blijven in de Europa League. Iedereen verwachtte een scherp Feyenoord aan het begin van de wedstrijd, maar daar kwam helaas weinig van terecht. Onze mannen speelden slordig en brachten de topploeg van trainer Dick Advocaat geen moment in de problemen. De Turken kwamen na ruim 20 minuten spelen zelfs op voorsprong via Moussa Sow.

Na de thee probeerde Feyenoord nog wel de schade te herstellen, maar echt gevaarlijk werd de ploeg niet. Daardoor eindigen onze mannen op de derde plaats in poule A en zit het Europese seizoen er helaas op voor Feyenoord. Wil jij de wedstrijdbeelden van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahce nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!