Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Excelsior

Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - Excelsior

Ook in de KNVB beker is er op dit moment geen tegenstander die Feyenoord kan stoppen. In de tweede ronde van het bekertoernooi bleken onze mannen veel te sterk voor stadsgenoot Excelsior: 4-0.

Eerder dit seizoen speelden de mannen van Giovanni van Bronckhorst voor de competitie al tegen de Kralingers en ook toen werd er met ruime cijfers gewonnen. In die wedstrijd nam Feyenoord pas na rust afstand van Excelsior en dat gebeurde gister eigenlijk op precies dezelfde manier. Toen alle 22 spelers na 45 minuten richting de kleedkamer gingen voor de rust, stond het nog 0-0. Dat was een tussenstand waar onze mannen niet tevreden over konden zijn, want in de eerste helft waren er genoeg kansen om te scoren.

Maar waar het in de eerste helft moeizaam ging met het benutten van de kansen, daar ging dat in de tweede helft een stuk beter. In drie minuten tijd zorgden Eljero Elia en Eric Botteghin voor de beslissing in de wedstrijd, waarna Jens Toornstra en Marko Vejinovic voor een geweldig slot zorgden. Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!