Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - ADO Den Haag

Bekijk de samenvatting en foto's van Feyenoord - ADO Den Haag

Yes! Het is Feyenoord gelukt om zich te plaatsen voor de kwartfinale van de KNVB beker. In de eigen Kuip werd ADO Den Haag met ruime cijfers verslagen: 5-1.

ADO zit in een mindere periode, maar daar was in het eerste half uur van de wedstrijd nog weinig van te merken. De Hagenezen stonden goed en probeerden er via counters gevaarlijk uit te komen. Onze mannen kwamen daarna beter in de wedstrijd. Via topscoorder Nicolai Jørgensen kwam Feyenoord voor rust op voorsprong. De Deense spits kopte fraai raak uit een hoekschop.

In de tweede helft zorgde Dirk Kuyt al snel voor de beslissing door de 2-0 te maken vanaf de penaltystip. Net als de laatste weken trapten de mannen van Giovanni van Bronckhorst vol het gaspedaal in en werd er weer een grote overwinning behaald. Dirk Kuyt, Karim El Ahmadi en nogmaals Kuyt zorgden voor één groot feest op de tribunes. De late tegentreffer van ADO veranderde daar weinig aan. Wil jij de hoogtepunten van de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!