Bekijk de samenvatting en foto's van FC Utrecht - Feyenoord

Bekijk de samenvatting en foto's van FC Utrecht - Feyenoord

Na een spectaculaire wedstrijd is het Feyenoord niet gelukt om drie punten mee te nemen uit Stadion Galgenwaard. Onze mannen stonden lang op achterstand tegen FC Utrecht, maar wisten in blessuretijd nog knap terug te komen: 3-3.

Feyenoord speelde afgelopen donderdag een zware wedstrijd in Manchester en ook in Utrecht hadden de mannen van Giovanni van Bronckhorst het lastig. Binnen twee minuten kwam Feyenoord al op achterstand. Gelukkig maakte Dirk Kuyt snel gelijk, maar onze mannen hadden veel moeite met de ploeg van trainer Erik ten Hag.

Na de thee kwam Feyenoord weer snel op achterstand en wist het aanvallend niet gevaarlijk te worden. In de 83 minuut kwam FC Utrecht verdiend op een 3-1 voorsprong en leek het erop dat Feyenoord zou gaan verliezen. Giovanni van Bronckhorst ging aanvallend wisselen en dat bleek een goede beslissing. Nicolai Jørgensen maakte de 3-2 en in de laatste minuut van de blessuretijd zorgde Michiel Kramer voor een grote opluchting bij de hele Feyenoord-selectie: 3-3.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video: 

 

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!