Bekijk de samenvatting en foto’s van Feyenoord – Ajax

Bekijk de samenvatting en foto’s van Feyenoord – Ajax

Wat was het weer spannend en wat waren we dichtbij wéér een overwinning op rivaal Ajax. Helaas kwam Feyenoord niet verder dan een gelijkspel in De Klassieker: 1-1.

Direct na de aftrap werd één ding duidelijk in De Klassieker: Feyenoord was het veld van De Kuip opgestapt om te winnen. In een wervelende eerste helft werden de Amsterdammers zo nu en dan omvergeblazen door Feyenoord, dat natuurlijk gesteund werd door het fantastische Legioen. De 1-0 kwam dan ook niet als een verrassing. De doelpuntenmaker was wél een verrassing. Verdediger Sven van Beek was namelijk de man die voor de openingstreffer zorgde, met een fantastische explosie van vreugde bij de jonge verdediger tot gevolg.

In de tweede helft kwam Ajax beter in de wedstrijd, wat nauwelijks kansen opleverde, maar wel een doelpunt. Aanvoerder Davy Klaassen schoot de bal via een been richting doel, waardoor Kenneth Vermeer kansloos was. In het vervolg was Feyenoord nog dichtbij de overwinning, met kansen van Kuyt en invaller Kazim, maar De Klassieker eindigde onbeslist: 1-1. Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax nog een keertje terugzien? Bekijk dan onderstaande video:

 

 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!