Bekijk de samenvatting en de foto's van Vitesse - Feyenoord!

Bekijk de samenvatting en de foto's van Vitesse - Feyenoord!

Hand in hand, Kameraden! Hand in hand, voor Feyenoord één! Geen woorden, maar daden, leve Feyenoord één! En weer drie punten erbij in de competitie! Feyenoord is niet te stoppen, ook niet tegen Vitesse. Door twee doelpunten van Nicolai Jörgensen won de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 2-0 in Arnhem.

Het werd een fantastische zondag voor alle supporters van Feyenoord. De voetbalmiddag begon om 14:30 uur met de aftrap tussen Feyenoord en Vitesse. Vanaf de eerste minuut wilden de Rotterdammers de ploeg van Henk Fräser onder druk zetten en dat lukte goed. Het leverde een hoop kansen op voor Feyenoord en onze topscorer wist er hiervan twee te scoren. Binnen een half uur in de eerste helft stond de eindstand al op het bord: 0-2! En daarom konden we ons snel gaan opmaken voor de topper tussen PSV en Ajax om kwart voor vijf. Wat zou het mooi zijn als de Amsterdammers punten gaan verspelen dacht iedereen… EN DAT GEBEURDE! Hierdoor is het gat in de Eredivisie tussen ons Feyenoord en de rivaal Ajax vier punten geworden met nog twee wedstrijden te gaan! WIJ….. WORDEN…..

Dat betekent dat de volgende wedstrijd het kampioensduel is! Die volgende wedstrijd is een uitwedstrijd tegen Excelsior, zondag 7 mei om 14:30 uur. Wil je eerst nog één keer de hoogtepunten van de afgelopen wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!