Bekijk de samenvatting en de foto's van SC Heerenveen - Feyenoord

Yeahhh! Feyenoord heeft een belangrijke wedstrijd gewonnen in de strijd om het kampioenschap. In een lastige uitwedstrijd werd SC Heerenveen met 2-1 verslagen, maar dat niet alleen... Concurrent Ajax liet punten liggen tegen Excelsior en daarmee is het verschil tussen de nummer één en twee in de Eredivisie nu zes punten!

Vorige week tegen AZ speelde Feyenoord heel erg goed, maar van dat spel was afgelopen weekend in de eerste helft tegen Heerenveen niets terug te zien. De Friezen waren veel sterker dan de ploeg van Giovanni van Bronckhorst, die in de rust zijn mannen flink heeft moeten toespreken. Het resultaat zagen we in de tweede helft, toen de Rotterdammers er alles aan deden om de 1-0 achterstand weg te werken. Feyenoord werd sterker en sterker en kreeg heel veel kansen. Tien minuten na rust was het al raak. Topscorer Nicolai Jörgensen stond op de goede plek om de 1-1 binnen te tikken. SC Heerenveen was de weg kwijt en deed niet anders dan verdedigen. Kans op kans leverde uiteindelijk nog een goal op. Na een geweldige aanname en een fantastisch schot kon Tonny Vilhena zijn treffer vieren met het hele team: 2-1! De drie punten zijn binnen!!

De volgende wedstrijd is weer een uitwedstrijd en niet zomaar één, want over twee weken gaat Feyenoord op bezoek bij Ajax! Wil je nog één keer de hoogtepunten van de afgelopen wedstrijd tegen SC Heerenveen zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!