Bekijk de samenvatting en de foto's van Feyenoord - Go Ahead Eagles!

Bekijk de samenvatting en de foto's van Feyenoord - Go Ahead Eagles!

Jaaaaaa lala lala lalalalalalalala! Wat een geweldige wedstrijd van onze mannen! Go Ahead Eagles kwamen gisteren op bezoek in De Kuip en die gingen heel verdrietig weer terug naar huis. Feyenoord won met maar liefst 8-0! Hebben jullie ook zo genoten Kameraadjes?

Van de eerste tot de laatste minuut was Feyenoord veel sterker dan de ploeg uit Deventer. Zonder Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Tonny Vilhena, Nicolai Jörgensen en Bilal Basacikoglu, ging de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst vol op de aanval. De Rotterdammers hadden iets goed te maken en dat lukte… Eljero Elia, Dirk Kuijt, Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin en Michiel Kramer maakten één doelpunt, Jens Toornstra maakte zelfs een prachtige hattrick, maar ook de andere Feyenoordspelers waren niet te stoppen. Het publiek zong nog: ‘’Tien, tien, tien!’’, maar het bleef bij deze acht goals.

Maar wie had er zoveel doelpunten verwacht? Ik denk niemand! De laatste keer dat er met zulke grote cijfers werd gewonnen door Feyenoord is dertig jaar geleden. De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, aankomende zondag om 14:30 uur. Wil je eerst nog één keer de hoogtepunten van de afgelopen wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!