Bekijk de samenvatting en de foto's van Feyenoord - FC Utrecht

Bekijk de samenvatting en de foto's van Feyenoord - FC Utrecht

Jaaaaaaaa! De drie punten zijn weer binnen voor onze mannen! Thuis is Feyenoord niet te kloppen. Ook de tegenstander van gisteren, FC Utrecht, moest teleurgesteld naar huis. Door doelpunten van Jens Toornstra en Eljero Elia werd er met 2-0 gewonnen door de Rotterdammers!

Het was een wedstrijd tussen de nummer één en vier van de Eredivisie. Best wel een topper, toch?! Iedereen wist dat het een moeilijke wedstrijd ging worden tegen de Utrechters, die de laatste weken veel wedstrijden hadden gewonnen. Maar iedereen weet ook dat Feyenoord in De Kuip, het mooiste stadion van Nederland, op zijn sterkst is. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kreeg in de eerste helft kansen via Berghuis, Jörgensen, El Ahmadi, Toornstra en Vilhena, maar er werd niet gescoord. En oeffff, wat kwamen we goed weg toen FC Utrecht op de paal schoot. Maar gelukkig werd er in de tweede helft al snel gescoord door Jens Toornstra, met de volley: 1-0! Het bleef billen knijpen, tot de 80e minuut… Eljero Elia kwam van links naar binnen, zocht de verre hoek, en scoorde: 2-0!! En dat betekende: drie punten!

Het blijft spannend… Kan Feyenoord de koppositie vasthouden? De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd tegen Vitesse, aankomende zondag om 14:30 uur. Wil je eerst nog één keer de hoogtepunten van de afgelopen wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!