Bekijk de samenvatting en de foto’s van Willem II - Feyenoord

Bekijk de samenvatting en de foto’s van Willem II - Feyenoord

Geweldig Kameraadjes! Feyenoord heeft ook competitiewedstrijd nummer acht in winst omgezet en blijft daardoor koploper in de Eredivisie. In Tilburg werd Willem II met 0-2 verslagen.

Onze mannen hadden nog een zware wedstrijd van afgelopen donderdag in de benen, maar daar was in de eerste helft weinig van te merken. Feyenoord speelde scherp en scoorde al na een kwartier. Op aangeven van Bilal Basacikoglu scoorde Nicolai Jørgensen met een fantastisch hakballetje. In het vervolg van de eerste helft kwam Feyenoord geen enkele keer in de problemen.

Na de rust leken de mannen van Giovanni van Bronckhorst wat last van vermoeidheid te hebben, maar in de problemen kwam Feyenoord niet. Uiteindelijk was het invaller Renato Tapia die de wedstrijd besliste met een mooie goal na een prima actie. Feyenoord gaat daardoor de interlandperiode in als ongeslagen koploper van de Eredivisie.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Willem II en Feyenoord nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!