Bekijk de samenvatting en de foto’s van Sparta Rotterdam - Feyenoord

Bekijk de samenvatting en de foto’s van Sparta Rotterdam - Feyenoord

Oefff.. Dat zagen wij niet aankomen. Feyenoord verloor gisteren voor de tweede keer deze competitie en dat in de derby tegen Sparta. Einduitslag van de wedstrijd was 1-0 door een hele vroege goal van Matthias Pogba, de broer van Paul Pogba, die bij Manchester United speelt.

In de eerste minuut was het meteen raak. Oud-Feyenoorder Jerson Cabral slingerde de bal vanaf links voor en de kopsterke Matthias Pogba kopte goed binnen. De bal was onhoudbaar voor onze doelman Jones en Feyenoord moest gelijk flink aan de bak om de achterstand weg te werken. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kreeg weinig kansen in de eerste helft, alleen een schot van Tonny Vilhena, die goed werd gered door de Sparta keeper.

Met veel hoop begonnen beide Rotterdamse teams aan de tweede helft, maar de mannen van Alex Pastoor bleken de sterkste aan het einde van de wedstrijd. Ondanks de grote kansen die Feyenoord nog kreeg via Basacikoglu en Jörgensen, ging de bal er niet in. Feyenoord wist jammer genoeg niet voor de achtste keer in 2017 te winnen, dat moet volgende week dan maar gebeuren en dan vergeten we deze wedstrijd weer snel!

De volgende wedstrijd is een thuisduel tegen AZ. Wil je eerst nog één keer de samenvatting zien van de afgelopen wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!