Bekijk de samenvatting en de foto’s van PSV - Feyenoord

Yes! Yes!! En nog een keer: Yes!!! Feyenoord heeft ook de topper in Eindhoven tegen PSV winnend afgesloten en blijft daardoor de trotse koploper van de Eredivisie met 18 punten uit 6 wedstrijden.

De opdracht vooraf was duidelijk voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst: niet verliezen en de koppositie zou in Rotterdamse handen blijven. In het begin van de wedstrijd speelden de Rotterdammers zeker niet groots, maar stond de verdediging weer als een huis. PSV probeerde Feyenoord onder druk te houden, maar werd niet heel gevaarlijk. Daardoor was de 0-0 ruststand een logische.

Na de pauze zochten beide ploegen wat meer de aanval en werd het leuker om naar te kijken. PSV dacht in het laatste kwartier de wedstrijd nog te kunnen winnen, maar niet de Eindhovenaren maar de Rotterdammers eindigden uiteindelijk met de volle drie punten. Uitblinker Eric Botteghin kreeg uit een corner de bal voor zijn voeten en haalde de trekker over. Hij zorgde daarmee voor een geweldig feest in het uitvak en een plezierige terugreis. Feyenoord blijft door de overwinning ongeslagen in de Eredivisie en staat stijf bovenaan met een voorsprong van vijf punten op de concurrenten. Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord nog een keer terugzien? Bekijk dan onderstaande video: 

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!