Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – Roda JC

Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – Roda JC

Onze mooie club blijft het geweldig doen Kameraadjes! Ook Roda JC kon de zegereeks van onze mannen niet stoppen en werd met maar liefst 5-0 verslagen.

De mannen uit Kerkrade hadden nog niet gewonnen deze competitie en hoopten in De Kuip voor een stunt te kunnen zorgen, maar dat zat er geen moment in. Feyenoord presteert al weken fantastisch en gister werd de volgende overwinning behaald door de mannen van Giovanni van Bronckhorst.

In de eerste helft was Feyenoord constant de betere ploeg maar duurde het eventjes voordat er werd gescoord. Uiteindelijk was het spits Nicolai Jørgensen die de score opende. Niet veel later besliste Karim El Ahmadi de wedstrijd met een heel mooi doelpunt.

In de tweede helft gebeurde er lange tijd weinig, maar in de laatste tien minuten werden de supporters toch nog even verwend. Wederom Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Terence Kongolo zorgden ervoor dat onze mannen met een mooie overwinning op zak zich rustig kunnen gaan voorbereiden op de uitwedstrijd van aanstaande donderdag tegen Fenerbahce.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Roda JC nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!