Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – PSV

Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – PSV

Tien! Tien! Tien! Jaaaaa, gisteren alweer de tiende overwinning op rij voor ons Feyenoord. En wat voor één, tegen concurrent PSV. De topper eindigde in een 2-1 overwinning voor de Rotterdammers en daarmee is het verschil tussen de nummer één en drie van de Eredivisie elf punten geworden!

Vanaf de eerste minuut was Feyenoord heer en meester in De Kuip, waar het legioen weer vol achter de ploeg van Giovanni van Bronckhorst stond. De eerste kansen waren voor de Rotterdammers, alleen wisten Jörgensen en Elia niet te scoren. Maar zoals we het hele seizoen al zien, zijn het niet alleen de aanvallers die kunnen scoren. Na een goede combinatie met Elia houdt Kongolo het overzicht, geeft hij een fantastische voorzet vanaf de linkerkant en wordt de bal schitterend ingeschoten door onze nummer tien van gisteren: Jens Toornstra!

Kansjes voor Berghuis en Botteghin, een zeldzame counter van PSV in de slotseconden van de eerste helft, een prachtige actie en panna van Elia, de 1-1 van Pereiro die uit de lucht komt vallen, de grootste kans voor Feyenoord van Berghuis die op de paal belandt, Karsdorp die Feyenoord met een geweldige sliding op de been houdt, maar het belangrijkste moment moet nog komen… In de 82e minuut van deze fantastische topper valt de beslissing. Jan-Arie van der Heijden kopt de bal uit een hoekschop op de goal, de bal ligt stil op de doellijn, maar Jeroen Zoet trekt de bal over de lijn en het is de Eindhovense keeper en de doellijntechnologie die Feyenoord aan de dikverdiende overwinning helpt: 2-1!

De volgende wedstrijd is een derby, uit tegen Sparta. Wil je eerst nog één keer de hoogtepunten van de afgelopen wedstrijd tussen Feyenoord en PSV zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!