Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – Manchester United

Fan-tas-tisch! Het is de de mannen van Giovanni van Bronckhorst gelukt om de eerste poulewedstrijd in de Europa Leaque te winnen. In een zinderende Kuip werden de sterren van Manchester United met 1-0 verslagen.

Door de genomen maatregelen waren er minder supporters aanwezig in De Kuip dan normaal, maar de 30.000 die er wel waren maakten geluid voor 60.000 man. Een teken dat de sfeer in het stadion opperbest was. In de eerste helft bood Feyenoord goed tegenstand tegen de mannen van José Mourinho en wist het zelfs een aantal keer gevaarlijk te worden.

Na een 0-0 ruststand voerde Manchester het tempo langzaam op om zo een gaatje in de verdediging van onze mannen te vinden. Gelukkig stond de defensie van Feyenoord als een huis en werd er wederom weinig weggegeven. Het leek lange tijd 0-0 te worden, maar Tonny Vilhena dacht daar anders over. De middenvelder schoot twaalf minuten voor tijd de bal binnen en liet De Kuip ontploffen. Wat volgde was een fantastisch feest op de tribunes. Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Manchester United nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!