Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – Ajax

Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – Ajax

Helaas Kameraadjes. Feyenoord heeft voor het eerst dit seizoen punten gemorst in de Eredivisie. In een spannende Klassieker speelden Feyenoord en Ajax met 1-1 gelijk. Daardoor blijft het verschil nog steeds vijf punten in het voordeel van onze mannen.

De opdracht vooraf was duidelijk voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst. Vanaf minuut één volle bak gas geven en Ajax niet in het spel laten komen. Gesteund door het fantastische Legioen lukte dit vrij aardig. In de eerste helft was Feyenoord de betere ploeg en kreeg het een aantal enorme kansen. Helaas waren de spelers niet scherp genoeg in de afronding, waardoor beide ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

Na de thee begonnen onze mannen nog wel aardig, maar bij de eerste kans van Ajax was het meteen raak: 0-1. Giovanni van Bronckhorst ging aanvallend wisselen om terug te komen in de wedstrijd en dit lukte gelukkig ook. Vijf minuten voor tijd kopte aanvoerder Dirk Kuyt een voorzet van Eljero Elia fraai binnen: 1-1. Daarmee pakte Feyenoord een meer dan verdiend punt en blijft het ongeslagen bovenaan staan in de Eredivisie.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Zorya Luhansk nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!