Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – ADO Den Haag

Bekijk de samenvatting en de foto’s van Feyenoord – ADO Den Haag

Geweldig Kameraadjes! Feyenoord heeft ook zijn vijfde opeenvolgende wedstrijd weten te winnen in de Eredivisie. In een zonovergoten Kuip werd ADO Den Haag met 3-1 verslagen.

Vanaf minuut één zat de sfeer er al goed in bij de 45.000 uitzinnige fans. Dit had voor een groot gedeelte te maken met alle dol enthousiaste kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis die werden getrakteerd op een knuffelregen van de ADO-supporters.

Op papier was de wedstrijd tussen de Rotterdammers en de Hagenezen een topper, maar eenmaal op het veld bleken onze mannen een maatje te groot voor de brigade uit Den Haag. Dirk Kuyt en Nicolai Jørgensen zorgden voor rust voor de doelpunten.

Na de thee deden de mannen van Giovanni van Bronckhorst het een stuk rustiger aan. ADO scoorde nog tegen, maar het was Karim El Ahmadi die De Kuip nog één keer liet juichen. Door de overwinning blijven onze mannen bovenaan staan en gaan ze de koppositie verdedigen aankomende zondag in Eindhoven.Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video:

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!