Bekijk de foto's van Ajax - Feyenoord

Bekijk de foto's van Ajax - Feyenoord

Hallo Kameraadjes! Wat was dat jammer hé gisteren? Feyenoord verloor voor de derde keer deze competitie en dat in de topper tegen Ajax. De einduitslag van de wedstrijd was 2-1.

Net als een paar weken terug tegen Sparta was het ook nu meteen raak in de eerste minuut. Een vrije trap van Lasse Schöne vloog keihard in het doel en daarom moesten de Rotterdammers gelijk flink aan de bak om deze 1-0 achterstand weg te werken. Dat ging niet gemakkelijk, want de ploeg van Giovanni van Bronckhorst kreeg bijna geen kansen tegen het goed spelende Ajax. De Amsterdammers maakten net voor de rust zelfs nog een doelpunt; 2-0. Ook in de tweede helft had Feyenoord het erg moeilijk, maar gelukkig kon Michiel Kramer in de laatste minuut van de wedstrijd alsnog een doelpunt maken; 2-1.

De volgende wedstrijd is aankomende woensdag; een thuisduel tegen Go Ahead Eagles. Laten we hopen dat Feyenoord deze wedstrijd weet te winnen, dan vergeten we het duel van gisteren weer snel! Natuurlijk hopen we ook dat dan alle geblesseerde Feyenoordspelers weer kunnen meespelen! Zijn jullie er ook woensdag?

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!