Antwoord Kameraadjes prijsvraag augustus

Antwoord Kameraadjes prijsvraag augustus

Feyenoord is het seizoen goed begonnen en natuurlijk hoopt iedereen met een rood-wit hart dat het eindelijk weer eens gaat gebeuren: een kampioenschap! Feyenoord in het verleden al een aantal keer kampioen geworden, maar Coentje wist alleen niet meer precies hoe vaak dat gebeurde. Hij vroeg daarom aan jullie: hoe vaak is Feyenoord kampioen van Nederland geworden?

Het goed antwoord op die vraag is: 14 keer. De laatste keer dat Feyenoord kampioen werd was in 1999. Dat is overigens niet de laatste keer dat Feyenoord een prijs pakte. In 2008 werd de KNVB-beker gewonnen en in 2002 was het ook een groot feest in De Kuip. Toen werd namelijk de UEFA Cup gewonnen, waarmee Feyenoord nog steeds de laatste Nederlandse club is die een Europese prijs pakte.

Ontzettend veel Kameraadjes hadden het goede antwoord doorgegeven, maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is……..Koen Jongeleen! Hij wint een mooie Feyenoord-prijs.

Nieuwe prijsvraag

Wil jij ook kans maken op zo'n leuke Feyenoord-prijs? Doe dan mee met de nieuwe prijsvraag op kameraadjes.feyenoord.nl/prijsvraag!

 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!