Al bijna twintigduizend euro gedoneerd via donatieplatform FunRun

Al bijna twintigduizend euro gedoneerd via donatieplatform FunRun

Drie dagen voor de start van de Feyenoord Foundation FunRun is via het online donatieplatform al ruim 19.000 euro opgehaald voor de goede doelen: het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. De tweede editie van dit hardloopevenement vindt aanstaande woensdag 24 mei plaats.

Doneren
Via het online donatieplatform van de FunRun kun je op verschillende manieren een bedrag doneren. Zo is het mogelijk om individuen, bedrijven of organisaties direct te sponsoren via hun eigen, persoonlijke donatiepagina. Vele deelnemers met een persoonlijke donatiepagina hebben hun streefbedrag inmiddels bereikt, mede dankzij de donaties van familie, vrienden en bekenden.

Je kunt eveneens een bedrag doneren zonder dat je daarbij direct een deelnemer sponsort. Wil je de goede doelen steunen? Doneren via het online donatieplatform kan hier.

Hardlopen door De Kuip
Tijdens de Feyenoord Foundation FunRun loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Zo kom je op unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud, getrainde én beginnende lopers.

Aan de eerste editie van de Feyenoord Foundation FunRun deden vorig jaar drieduizend hardlopers mee. Dit jaar is er plaats voor vierduizend deelnemers. Naast de 5 kilometer gaat ook de verkoop van startbewijzen voor de 10 kilometer Run en de FamilieRun erg hard. Meer informatie over de afstanden en het parcours vind je op www.feyenoord.nl/funrun.

Goede doelen
Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis steunt met de opbrengst van de FunRun de onderzoeken naar hartritmestoornissen bij kinderen. Feyenoord wil via de projecten van de Feyenoord Foundation haar supporters en de inwoners van Rotterdam in beweging brengen. Dit doen wij met bijzondere aandacht voor de jeugd en kwetsbare groepen en hand in hand met andere organisaties, waarbij Feyenoord optreedt als inspirator, aanjager en verbinder.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!