Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: nog minder dan een week!

Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: nog minder dan een week!

​Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: het Kameraadjes Voetbalfeest 2016. Een grandioze dag met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord en verschillende topartiesten. Er zijn nog slechts een aantal kaarten beschikbaar, dus bestel snel!

Tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest vinden tussen 11.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten plaats in en rondom De Kuip. Zo is er een spetterende show in het stadion, waarbij onder anderen Ronnie Flex, de Hermes House Band, Lee Towers, Noa (The Voice Kids) en de BZT Band zullen optreden. Ook de Feyenoord-spelers zijn op Tweede Paasdag aanwezig om met de Kameraadjes mee te feesten.

Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom.  Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je lid van Kameraadjes? Dan kun je hier met je relatienummer en postcode inloggen en je gratis kaart aanvragen.

Wil je direct kaarten kopen? Dat kan in de webshop, waar je maximaal tien kaarten per persoon kunt aanschaffen. Wacht niet te lang met het kopen van je kaarten, want: op is op. Vorig jaar was het Kameraadjes Voetbalfeest al weken van tevoren uitverkocht.

Meer informatie

Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest, bijvoorbeeld over het tijdsschema, de activiteiten en het (gratis) reizen, hebben we hier voor je op een rij gezet

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!