Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: Noa

Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: Noa

Nog even en dan is het zo ver: het Kameraadjes Voetbalfeest 2016. Een grandioze dag met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord en verschillende topartiesten. In aanloop naar maandag 28 maart, de dag van het feest, blikken we op deze plek vooruit op wat komen gaat en lichten we een van de topacts uit die het feest onvergetelijk gaan maken. Deze keer: Noa Hendriks.

Vanaf het moment dat Noa Hendriks als driejarig jongetje begon met het zingen van liedjes van Kabouter Plop,  is hij niet meer gestopt met optreden. Deelname aan The Voice Kids 2014 betekende voor Noa de grote doorbraak. Met zijn vertolking van het nummer ‘Mooie dag’ van Jayh Jawson kreeg hij het voor elkaar om alle coaches te laten draaien. Uiteindelijk waren ‘The Battles’ het eindstation voor Noa, maar waar het avontuur van The Voice Kids eindigde, begon zijn carrière. Sinds zijn verschijning in het televisieprogramma heeft hij al meerdere optredens gedaan door het hele land. Zijn mooiste optreden was die op 19 juli 2015, toen hij mocht zingen op de jaarlijkse Open Dag van Feyenoord. Nog een leuk weetje over Noa: de jonge zanger is een echte Feyenoord-fan. Op zijn Twitteraccount @NoaHendriks010 zijn zelfs foto’s te zien dat hij op weg is naar een uitwedstrijd!

Iedereen is welkom!

Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Aanmelden kan hier

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!