Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: Lee Towers

Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: Lee Towers

Nog even en dan is het zo ver: het Kameraadjes Voetbalfeest 2016. Een grandioze dag met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord en verschillende topartiesten. In aanloop naar maandag 28 maart, de dag van het feest, blikken we op deze plek vooruit op wat komen gaat en lichten we een van de topacts uit die het feest onvergetelijk gaan maken. Deze keer: Lee Towers.

Zijn naam en zijn liedjes zijn onlosmakelijk verbonden met Feyenoord: Lee Towers. De Nederlandse zanger, wiens echte naam Leendert Huijzer is, is onder meer bekend van de echte Feyenoord-liedjes ‘You’ll Never Walk Alone’ en ‘Mijn Feyenoord’. Lee Towers trad dan ook ontelbaar vaak op in De Kuip om zijn bekende liedjes te zingen voor Het Legioen. Ook was hij vorig jaar aanwezig op het Kameraadjes Voetbalfeest, waar hij in de stromende regen alle kinderen en ouders lied meezingen met zijn hits. Leuk weetje: als je goed op let tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest 2016, zie je dat Lee Towers altijd met een bijzondere microfoon zingt. Zijn microfoon is namelijk goud van kleur!

Iedereen is welkom!


Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Aanmelden kan hier

 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!