Voorspel de uitslag van AZ - Feyenoord

Na de uitschakeling in de Europa League kan Feyenoord alle ogen richten op de Eredivisie en de KNVB beker. Aanstaande zondag wacht de volgende lastige wedstrijd wanneer de ploeg van Giovanni van Bronckhorst op bezoek gaat bij AZ.

AZ draait ook dit seizoen weer mee in de subtop van de Eredivisie en heeft een goed voetballende ploeg. De ploeg van trainer John van den Brom staat op dit moment op de vijfde positite in de competitie en wist zich afgelopen donderdag te plaatsen voor de volgende ronde in de Europa League. De Alkmaarders zullen de goede vorm willen vasthouden tegen Feyenoord.


Onze mannen willen de nederlaag tegen Fenerbahce zo snel mogelijk weg spelen en dat moet dus zondagmiddag gebeuren in Alkmaar. Makkelijk zal dat niet worden, want de Alkmaarders presteren sterk in het AFAS Stadion. 'AZ heeft een goed voetballend elftal, dus wij zullen ons niveau moeten halen om hun te kunnen verslaan', aldus Miquel Nelom. Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen AZ weet te winnen? Voorspel hier en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!