Bekijk de samenvatting en de foto's van Feyenoord - Excelsior

Bekijk de samenvatting en de foto's van Feyenoord - Excelsior

En dat is vier! Feyenoord blijft de trotse koploper van de Eredivisie nadat het zaterdagavond stadsgenoot Excelsior in een uitverkochte Kuip versloeg met ruime cijfers: 4-1.

Vooraf was de opdracht duidelijk voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst: de serie van drie overwinningen een goed vervolg geven om zodoende als koploper de interlandperiode in te gaan. Onze mannen van Zuid hadden het in de eerste helft nog knap lastig met Kralingers die brutaal de leiding namen. Feyenoord kwam nog voor de pauze op gelijke hoogte via aanvoerder Kuyt en na de thee werd het één groot feest in het mooiste stadion van Nederland. In zes minuten tijd zette wederom Dirk Kuyt, Steven Berghuis en Jens Toornstra De Kuip in vuur en vlam. Het ene doelpunt was nog mooier dan de ander.


Toen de wedstrijd gespeeld was veerde  het publiek tien minuten voor tijd nog een keer op voor eerste officiele minuten van de 19-jarige Mo El Hankouri. Het debuut van de jonge aanvaller in de hoofdmacht van Feyenoord 1 was het slotstuk van een mooie voetbalavond. Die mooie avond kreeg een dag later nog een goed vervolg doordat Feyenoord de koppositie steviger in handen kreeg. Diverse concurrenten verspeelden punten en dat komt Feyenoord goed uit.


Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video: 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!