7.000 kaarten verkocht voor Kameraadjes Voetbalfeest

7.000 kaarten verkocht voor Kameraadjes Voetbalfeest

Wie nog geen kaartje heeft voor het Kameraadjes Voetbalfeest maar wel zin heeft in een feestje in De Kuip, moet er snel bij zijn. Een week na de start van de kaartverkoop voor het evenement op zondag 26 maart zijn namelijk al ruim 7.000 van de 10.000 beschikbare kaarten verkocht.

Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je Kameraadje, dan heb je per e-mail een speciale kortingscode ontvangen om de gratis kaart te bestellen. Bovendien geldt voor leden van de Juniorclub een kortingsperiode, die loopt tot en met maandag 20 februari. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen € 8,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden.

Het Kameraadjes Voetbalfeest vindt komende maand plaats in De Kuip, waar die dag van alles te doen is. Vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, een speciale baby-fotoshoot met de spelers en een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg (BZT Show) en bekende artiesten, waaronder Nielson, de Hermes House Band en Lee Towers.

Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest vind je op www.kameraadjes.nl/voetbalfeest.

Nog geen Kameraadje?
Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 8,75 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Meld je hier aan voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!