1.200 Kameraadjes schreeuwen Feyenoord naar winst op ADO!

Meer dan 1.200 Kameraadjes en hun ouders, broertjes en zusjes hebben Feyenoord zondag zien winnen van ADO Den Haag. Mede dankzij hun aanmoedigingen werd het 2-1 voor Feyenoord!

De wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag was de tweede Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen. Voorafgaand aan de wedstrijd konden alle Kameraadjes rondom het stadion deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals draaiend voetbal schieten en voetbalkicker. Ook was er een springkussen, waardoor vele leden van de Feyenoord Juniorclub zich al goed vermaakten voordat de wedstrijd was begonnen. 

Vlaggen

Voor de wedstrijd kregen alle Kameraadjes een vlag, waarmee ze mochten zwaaien, zodat de andere mensen in het stadion goed konden zien waar de Kameraadjes zich bevonden. Dat was ook niet zo moeilijk, want alle gereserveerde vakken op de Willem van Hanegem Tribune waren uitverkocht. Het was dus erg druk! 

De Feyenoord-spelers hadden dat in de gaten, want zij scoorden in de eerste helft twee keer in het doel, waarachter de Kameraadjes zaten. Eerst was het Lex Immers die scoorde en daarna werd een schot van Jens Toornstra van richting veranderd: 2-0. Na de rust kwam ADO Den Haag terug tot 2-1, maar mede door de aanmoedigingen van de Kameraadjes wist Feyenoord de voorsprong te behouden! 

Veel Kameraadjes schreven hun eigen wedstrijdverslag over deze wedstrijd. Hiervoor konden ze een speciaal Juniorreporter-boekje afhalen. En ben jij op de foto geweest met Coentje? Dan kun je de foto’s hier terugvinden! 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!