Kameraadjeswedstrijd ondanks verlies toch een succes!

 Kameraadjeswedstrijd ondanks verlies toch een succes!

Ondanks het slechte resultaat van Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag was het afgelopen zondag toch nog een geslaagde middag in en rondom De Kuip. Honderden leden van de leukste juniorclub van Nederland kwamen namelijk samen voor de tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen!

Na de eerste Kameraadjeswedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle konden de leden van Feyenoords juniorclub voor de tweede keer dit seizoen gebruik maken van één van de voorrechten die hun lidmaatschap biedt: gratis een vooraf geselecteerde wedstrijd bezoeken. Net als de eerste wedstrijd was ook deze wedstrijd binnen een mum van tijd uitverkocht!  

Daarom was het al ver voor de aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag gezellig druk in De Kuip. Er was genoeg te beleven voor de Kameraadjes: zo was er een springkussen opgeblazen, kon er gemeten worden hoe hard je kan schieten, kon je plaatsnemen op de elftalfoto en kon je natuurlijk ook met Coentje op de foto.

Ondanks de support van de vele Kameraadjes lukte het Feyenoord helaas niet om de wedstrijd tegen ADO Den Haag te winnen. De Hagenezen waren in De Kuip met 0-2 te sterk. Maar ondanks het teleurstellende resultaat en de regen, was het toch een geslaagde middag. Op 24 maart 2016 speelt Feyenoord de derde en laatste Kameraadjeswedstrijd van het seizoen. Tegenstander in De Kuip is dan Sparta Rotterdam.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!