Win een Monster Jam goody bag!

Wát was het weer een spannend voetbalseizoen, Feyenoord is Bekerwinnaar 2016 en eindigt op de derde plaats in de competitie! Dat het voetbalseizoen nu is afgelopen, zegt niet dat er niks meer te doen is in het stadion.

Op zaterdag 2 juli 2016 komt namelijk de spannendste show ter wereld naar De Kuip: Monster Jam®! De sterren van de show zijn de grootste artiesten op vier wielen: de Monster Jam trucks. Deze machines van bijna 4 meter hoog en ruim 4500 kilo zwaar, racen, scheuren, backflippen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De adembenemende races, onvoorstelbare stunts en extreme acts zijn een beleving voor de hele familie!

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Tijdens deze pre-show krijg je de unieke kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten en foto’s te maken.

Wil je kans maken op één van de drie Monster Jam goody bags met leuke Monster Jam goodies? Beantwoord dan vóór vrijdag 3 juni a.s. onderstaande prijsvraag.

Vul jouw antwoord in op het formulier en wij berichten je uiterlijk woensdag 8 juni a.s. als je de prijs hebt gewonnen.

Noem de namen van 3 van de 10 trucks die meedoen aan Monster Jam in De Kuip op 2 juli a.s.