De Legioenzaal viert feest!

Ken jij de Legioenzaal al? Deze zaal lijkt van binnen op De Kuip met zijn lichtmasten en je vindt er prachtige muurschilderingen van bekende Feyenoorders die persoonlijk hun afbeelding van hun handtekening hebben voorzien. In april bestaat de Legioenzaal al weer twaalf jaar. Dit willen we graag op zaterdag 8 april 2017 met jullie vieren!

Speciaal voor Kameraadjes is er de mogelijkheid om je eigen spandoek te maken in De Kuip. Als je spandoek af is, zullen we hem ophangen in De Kuip en maken we er een foto van! Bovendien mag je een kijkje nemen in de Legioenzaal die speciaal voor jullie op een niet-wedstrijddag van Feyenoord geopend is.

Daarnaast zijn er Cheerleaders aanwezig om een clinic te geven waarbij ze verschillende stijlen van cheerleading, cheerdance, tumbling, dance en jumps laten zien. In een paar stappen kun ook jij leuke moves en jumps leren!

Wil jij meedoen aan één of beide activiteiten? Meld je dan snel aan door het formulier hieronder in te vullen. De uitgekozen Kameraadjes ontvangen op vrijdag 7 april bericht.

Let op: Er zit een limiet aan het aantal inschrijvingen voor zowel het spandoek spuiten als de Cheerleader clinic. Dit in verband met het aantal begeleiders per onderdeel. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.