Kameraadjes Kortingsdag

De Feyenoord Fanshop Stadion Marathon bij De Kuip opent op zaterdag 28 april tussen 12:00 en 16:00 uur de deuren voor een exclusieve Kortingsdag voor Kameraadjes en leden van Het Legioen. De Kortingsdag is het ideale moment om jouw Feyenoord-collectie uit te breiden!

Kameraadjes Kortingsdag

Assortiment
Tijdens de Kortingsdag ontvang je als Kameraadje namelijk 20% korting op het gehele assortiment van de Feyenoord Fanshop, 50% op adidas sale artikelen en 10% extra kassakorting bij aankoop van drie of meer adidas sale artikelen. Je hebt een ruime keuze uit onder meer sportartikelen, kleding, gezelschapsspellen en overige Feyenoord-merchandise. De exclusieve korting is niet geldig op afgeprijsde niet-adidas artikelen, boeken, dvd’s, cluedo, monopoly, bekerartikelen, gepersonaliseerde (I-FEY) artikelen en shirtbedrukking.

Kijk voor het volledige assortiment op www.feyenoordfanshop.nl.  

Programma
We maken er een feestelijke middag van, met veel korting, een groot Feyenoord-springkussen en een fotomoment met de TOTO KNVB Beker! De Feyenoord Fanshop Stadion Marathon opent om 12:00 uur de deuren. Tot 16:00 uur kun je profiteren van deze exclusieve kortingen.

Toegang
Jouw Kameraadjesclubpas is op de Kortingsdag je toegangsbewijs. Uiteraard zijn familieleden en/of vrienden die met jou meekomen ook van harte welkom! Per Kameraadjesclubpas mogen er (maximaal) twee mensen met jou mee naar binnen. Let op: heb je geen clubpas, dan krijg je geen korting op je aankoop!

Locatie en parkeergelegenheid
Fanshop Stadion Marathon
Van Zandvlietplein 19 (Marathongebouw hoek Coen Moulijnweg / Van Zandvlietplein 19)
3077 AA Rotterdam

Bij De Kuip is er op zaterdag 28 april ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Online profiteren van de korting?
Kun je zaterdag 28 april niet naar Feyenoord Fanshop Stadion Marathon bij De Kuip komen? Profiteer dan online van de exclusieve Kameraadjeskortingen! Log zaterdag 28 april tussen 12:00 en 16:00 uur in op www.feyenoordfanshop.nl met het relatienummer dat aan jouw Kameraadjeslidmaatschap gekoppeld is en de korting wordt automatisch verrekend.

Heb je nog geen account voor de Online Feyenoord Fanshop? Lees hier hoe je een Kameraadjes-account aanmaakt.